-20%
villager

Електрична аголна брусилка Villager 720W

4,000.00 ден 3,200.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
КАРАКТЕРИСТИКИ:

Напон : 230 V

Моќност : 720 W

Број на вртежи во минута : 11000

Навој на вратило : M 14

Пречник на дискот : 115 mm / 22,23 mm

Тежина : 1,5 kg
ОПИС

- „Quick Guard System"

- Странична рачка

- Клуч за монтирање на плоча

- Ергономски дизајн

- Конструиран според строги стандарди на ЕУ

- VPL-линијата е наменета за професионалци, за кои долгорочноста и високите перформанси се императив.

Категорија: