-12%
somafix

Електричен дувач 400W

1,190.00 ден 1,050.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Моќност: 400W

Вртежи: 13000r/min

Брзина на дување: 2.3m3/min

Напон: 230~240V/50~60Hz

1 година гаранција

Категории: ,