-12%
somafix

Електричен тример за трева 30cm 400W

2,500.00 ден 2,200.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Моќност: 400W

Пречник: 300mm/30cm

1 година гаранција

Категорија: