-45%

Дворна прскалка за разладување (7.5м и 15м)

1,350.00 ден1,850.00 ден

7.5m
15m
Избриши
⚠️НАМАЛЕНА ЦЕНА⚠️
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
 • Системот за разладување ќе ја намали температурата до 10° степени.
 • Ова лето ќе ја победите топлината и ќе се оладите со овој одличен систем за разладување.
 • Овој систем за разладување може да се постави и да уживате во дворот за само неколку минути.
 • Може да се закачи на речиси сите стандардни градинарски црева. Не се потребни посебни алатки.
 • Се препорачува да ги чистите млазниците еднаш годишно.
 • За најдобар резултат се препорачува да оставите растојание од 50 – 100 cm помеѓу млазниците.
 • За оптимално распрскување, млазниците треба да се насочат надолу под агол од 45°.
 • Системот за распрскување е модуларен што значи дека може да го надополните со дополнителни млазници.
 • Системот е опремен со филтер за нечистотии. Филтерот треба да се чисти периодично.

ЗАБЕЛЕШКА:

 • Препорачан притисок на водата е помеѓу 1.5 и 4 бари.
 • Потрошувачката на вода е многу мала – при притисок од 2 бари потрошувачката на вода е околу 2 литри на час.
 • Должината од 7.5м има 4 распрскувачи
 • Должината од 15м има 7 распркувачи
 • Должината од 30м има 15 распрскувачи

 

 

 

 

Шифра: N/A Категории: , , ,
Достава

Експресна испорака (само за Скопје)

 • За сите нарачки, имате можност да изберете експресна испорака во рок од 24часа која важи (само за Скопје), која ќе ве чини 199 ден.

Стандардна испорака

 • За сите нарачки до 3000 ден. имате можност да изберете стандардна испорака која ќе ве чини 118 ден.

Бесплатна достава

 • За сите нарачки над 3000 ден. автоматски ќе ви биде доделена можноста за бесплатна достава при вршење на нарачката.