-51%
makel

Двоен приклучок – Makel

340.00 ден 165.00 ден

НАМАЛЕНИ ЦЕНИ!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Вашиот дом е ваше огледало,  а секој декоративен избор што го правите го изразува вашиот личен стил. Со модерните дизајни и висок квалитет, Makel прекинувачите и приклучоци се совршено решение за сечиј дом. 

Производот има 5 години гаранција!