-15%
ingco

Дувач 400W

1,135.00 ден 960.00 ден

⚠️НАМАЛЕНИ ЦЕНИ!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Напон: 230 V ~ 50 Hz
  • Моќност: 400W
  • Вртежи: 0 – 16000 rpm
  • Волумен на воздух: 2.5 m3/min
  • Потенциометар
  • Тежина: 1.5kg
  • 1 x вреќа за прашина

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА 
*ГАРАНЦИЈАТА НЕ ВАЖИ НА ПОТРОШНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ*

Достава

Експресна испорака (само за Скопје)

  • За сите нарачки, имате можност да изберете експресна испорака во рок од 24часа која важи (само за Скопје), која ќе ве чини 199 ден.

Стандардна испорака

  • За сите нарачки до 3000 ден. имате можност да изберете стандардна испорака која ќе ве чини 118 ден.

Бесплатна достава

  • За сите нарачки над 3000 ден. автоматски ќе ви биде доделена можноста за бесплатна достава при вршење на нарачката.