-33%

Држачи за склекови

890.00 ден 599.00 ден

ПРОИЗВОДОТ Е НА ПОПУСТ!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Пар држачи за склекови за тонирање, обликување и дефинирање на телото
  • Обезбедува поприродно движење на рацете и рамената од обични склекови
  • Ги зајакнува градите, грбот, рамената, стомачните мускули
  • Го намалува напрегањето на зглобовите
Категорија: