-56%

Држач за мобилен телефон за (велосипед/мотоцикл)

650.00 ден 284.00 ден

Не е на залиха

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Подржува телефон од 3.5inch до 6.5inch.

  •  Компактибилен за секаков вид на гидан.
  •  360 ротација.
  •  Не блокира командни копчиња.
  •  Лесен за инсталација.