-29%

Држач за ќеси

550.00 ден 390.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Држач со кои ке си го олесните чистењето на нередот настанат од припрема на секој оброк.