-39%

Дозер за крофни

319.00 ден 194.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Направете вкусни и свежи крофни во секој момент од денот со помош на дозерот за крофни. Правењето крофни со помош на дозерот не вклучува дополнително правење неред, а секоја крофна добива идеална форма. Направен е од долготрајна пластика која овозможува лесно чистење по употреба.

Како се користи:

  1. Измешајте ја смесата и додадете ја во дозерот.
  2. Загрејте го маслото на доволно топла температура.
  3. Задржете го дозерот над маслото и притиснете ја рачката.
  4. Испржете ја крофната од двете страни.