-29%

Диско Bluetooth сијалица

1,250.00 ден 890.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Може да се контролира брзината на ротирање и боите со помош на далечинскиот управувач. Соодветно за вашите домашни забави, но и за секојдневна атмосфера. Може да се поврзе преку Bluetooth со вашиот преносен уред.

  • Приклучок: E27
  • Поддржува Bluetooth и MP3
Категорија: