-53%

Дигитална вага за телесна тежина

1,408.00 ден 668.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Модерна дигитална вага за мерење телесна тежина.

  • Издржливост до 200кг
  • Стаклен дизајн