-53%

Четка за исправување на коса (Дигитална)

1,375.00 ден 652.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Високо квалитетна керамичка четка која ја исправа косата без оштетување.
Погодна за сите видови и должини на коса.

 • Не ја оштетува косата.
 • Се користи на сува коса 
 • Се загрева на идеална температува за пеглање на косата 
 • Ја крева косата во коренот и секое влакно го загрева за да се исправи 
 • Подесивост на температура – до 230°C –
 • LCD екран за температура
 • Погодна за патување
 • Исправете и исчешлајте ја косата за помалце од една минута.
 • 3D керамички запци
 • Должина на кабел 1.8m 
 • LCD дисплеј 
 • 3 степени на топлина 
 • 220-240V AC, 50/60 Hz, 50W