-11%
ingco

Бургии за метал со адаптер за брзо менување

219.00 ден 195.00 ден

⚠️НАМАЛЕНИ ЦЕНИ!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • 4  парчиња: 1.5, 2.5, 3.5, 4
Достава

Експресна испорака (само за Скопје)

  • За сите нарачки, имате можност да изберете експресна испорака во рок од 24часа која важи (само за Скопје), која ќе ве чини 199 ден.

Стандардна испорака

  • За сите нарачки до 3000 ден. имате можност да изберете стандардна испорака која ќе ве чини 118 ден.

Бесплатна достава

  • За сите нарачки над 3000 ден. автоматски ќе ви биде доделена можноста за бесплатна достава при вршење на нарачката.