-33%

Bluetooth безжичен звучник P-86

2,400.00 ден 1,617.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Димензии: 28 х 19 х 15 cm
  • Тежина: 1.4 kg
  • Број на звучници: 1
  • Напојување: батерија
  • Поддржува Bluetooth поврзување
  • Влез: USB
  • Номинален излез: 5 – 10 W