-18%

Bluetooth безжичен звучник MS-816BT

2,470.00 ден 2,033.00 ден

⏰ BLACK FRIDAY ⏰!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Карактеристики:

 • Материјал: АВЅ пластика
 • Вклучен микрофон
 • Лесно преносен Bluetooth звучник
 • Поддржува USB/AUX/TF/FM/Bluetooth.
 • Ниска потрошувачка на енергија.
 • Поддржува телефон, компјутер, и слични уреди.
 • Влез за микрофон.
 • Верзија на Bluetooth: v2.1
 • Работен опсег: 10m
 • Фреквенција: 2.402 ghz – 2.480 ghz
 • Време на работа: 3 – 5 часа
 • Време на мирување: 1000 h
 • Батерија: 600 mAh литиумска
 • Димензија: 45 x 22 x 19 cm