-22%

Bluetooth безжичен звучник MK-620

2,000.00 ден 1,552.00 ден

⏰ BLACK FRIDAY ⏰!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Карактеристики:

 • Поддржува: MP3/MP4/TF/FM/Bluetooth
 • Висок квалитет со ниска потрошувачка на електрична енергија.
 • Поддржува Bluetooth со чија помош може да го поврзете со вашиот телефон, компјутер и слични уреди
 • Поддржува TF картичка (формати MP3/WMA/APE/FLAC/AVI)
 • AUX влез
 • Литумска батерија со висок капацитет
 • Излезна моќност: 15W
 • Работен опсег: 10m
 • Материјал: АВЅ пластика
 • Фреквенција: 70Hz-12kHz
 • Време на полнење: 2 часа
 • Време на работа: 4 часа
 • Димензии: 19.4 х 17.2 х 28 cm