-30%

Bluetooth безжичен музички приемник

480.00 ден 336.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Bluetooth безжичен музички приемник кој се поврзува со секакво стерео влез и ви овозможува слушање на музика од вашиот телефон, лаптоп и други уреди без плеткање на кабли.
  • Притиснете и задржете го копчето за автоматско пребарување на компатибилен емитувач.
  • Не се потребни кодови за поврзување.
  • Вклучениот кабел и адаптер се користат за поврзување со секаков приклучок за слушалки.
  • Едно полнење овозможува до 8 часа непрекината употреба.