-26%

Безжична рачна правосмукалка

1,600.00 ден 1,190.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Безжична рачна правосмукалка со 360 степени ротирачка основа
  • Чисти теписи, дрвени подови и плочки
  • Моќен мотор од 7.2V кој ги врти четките доволно брзо за собирање на секакви нечистотии
  • Полесно за употреба од стандардни правосмукалки
  • Работи до 45 минути со едно полнење