-66%

Безбедносен стап за сигурно чекорење

1,848.00 ден 637.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Влажните тротоари, нерамниот чакал, лизгава трева, стрмни скали и сјајни подови, 24-часовната безбедносна прошетка со стапчиња ги зема сите во својот чекор, дење и ноќе. Тајната е во екстра-широк 360 ° степенско вртење на обрач со 4 стабилизатори кои обезбедуваат сигурност која не се лизга. Толку стабилна, дури и стои само по себе, корисна кога ви требаат двете слободни раце. Прилагодлив на 5 височини и продолжувајќи 86 до 96 см долг, се преклопува уредно за да се лизне во џеб или торба. Изработен од лесен алуминиум, располага со моќна 6-диодичка светилка која се бори да блесне нанапред во ноќта, обезбедувајќи сигурност во ноќна прошетка во мракот. Комплетно со мека рачка за рака и лента за околу рака.

  • Самостојно стои 
  • Се протега од 86 до 96cm 
  • Се преклопува уредно за носење и складирање 
  • Изработен од лесен алуминиум