-68%

Безбедносен паричник

621.00 ден 197.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Едноставен и лесен за употреба
  • Го штити вашиот идентитет
  • Достапен во повеќе бои
  • Изработен од алуминиум
  • Водоотпорен
  • Со 6 прегради
  • Погоден за секаков вид на картички, пари и сл.
  • Ги штити вашите работи од оштетување
  • Блокира RFID скенирање на кредитни картички во случај на крадење
  • Големина: 11×7.5×2 cm
Категории: ,