-13%
ingco

Батериски завртувач за патент клучеви 20V

8,590.00 ден 7,450.00 ден

⏰ BLACK FRIDAY ⏰!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
 • Брушлес мотор (електромотор)
 • Напон: 20V
 • Адаптер за клучеви 1/2″
 • Вртежи: 0-1300 / 0-2300/мин
 • Удари: 0-2000 / 0-3300/мин
 • Моќност: 300NM
 • Батерија: 2 батееии 20v/2Ah
 • Брзо полненње за 1 час
 • Лед индикатор за батерија
 • 3 клучеви (17/19/21)
 • Пакувана во торба