-13%
ingco

Батериски завртувач 20V

6,500.00 ден 5,650.00 ден

⏰ BLACK FRIDAY ⏰!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
 • Напон: 20V
 • Вртежи: 0-400 / 0-1500/мин
 • Моќност: 45NM
 • Футер: 10мм
 • Подесување на вртежи: 15+1
 • Брзини: 2 брзини
 • Батерија: 2 батерии 20v/2Ah
 • Брзо полненње за 1 час
 • Лед индикатор за батерија
 • 47 додатоци
 • Пакувана во торба