-15%
ingco

Батериски завртувач 20V (CIRLI 2002)

8,715.00 ден 7,450.00 ден

⏰ BLACK FRIDAY ⏰!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
 • Брушлес мотор (електромотор)
 • Напон: 20V
 • Адаптер за битови 1/4″ шестоаголен
 • Вртежи: 0-350 / 0-1350/мин
 • Удари: 0-5500 / 0-20000/мин
 • Моќност: 25NM
 • Батерија: 2 батееии 20v/2Ah
 • Брзо полненње за 1 час
 • Лед индикатор за батерија
 • 2 битови
 • 3 клуч битови
 • Пакувана во торба