-15%
ingco

Батериски завртувач 20V (CDLI 2003)

9,025.00 ден 7,715.00 ден

⏰ BLACK FRIDAY ⏰!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
 • Напон: 20V
 • Вртежи: 0-450 / 0-1900/мин
 • Моќност: 55NM
 • Футер метален: 13мм
 • Подесување на вртежи: 23+1
 • Брзини: 2 брзини
 • Батерија: 2 батееии 20v/2Ah
 • Брзо полненње за 1 час
 • Лед индикатор за батерија
 • 47 додатоци
 • Пакувана во пластичен куфер