-13%
ingco

Батериски завртувач 16.8V

3,090.00 ден 2,689.00 ден

 • Напон:16.8V
 • Вртежи: 0-1300 / 0-2300/мин
 • Моќност:28NM
 • Футер: 10мм
 • Подесување на вртежи: 15+1
 • Брзини: 2 брзини
 • Батерија: 2 батерии 16v/1.5Ah
 • Брзо полненње за 1 час
 • Лед индикатор за батерија
 • 1 бит
 • Пакувана во кутија