-15%
ingco

Батериски завртувач 16.8V (CDLI1612)

4,855.00 ден 4,150.00 ден

⏰ BLACK FRIDAY ⏰!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
 • Напон: 16.8V
 • Вртежи: 0-350 / 0-1350/мин
 • Удари: 0-5500 / 0-20000/мин
 • Моќност:25NM
 • Футер : 10мм
 • Подесување на вртежи: 18+1+1
 • Брзини: 2 брзини
 • Батерија: 2 батерии 12v/1.5Ah
 • Полненње за 2 час
 • Лед индикатор за батерија
 • 1 бит
 • Пакувана во торба