-14%
ingco

Батериски завртувач 12V

2,865.00 ден 2,450.00 ден

Не е на залиха

⚠️НАМАЛЕНИ ЦЕНИ!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
 • Напон: 12V
 • Макс. моќност: 20 Nm
 • Брзина без терет: 0 – 600 rpm
 • Самостезен футер: 10mm
 • LED сијалица
 • Поставување на јачина: 12 + 1
 • Траење на едно полнење: 1 час и 30 минути
 • 2 битови 50mm

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА 
*ГАРАНЦИЈАТА НЕ ВАЖИ НА ПОТРОШНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ*

Достава

Експресна испорака (само за Скопје)

 • За сите нарачки, имате можност да изберете експресна испорака во рок од 24часа која важи (само за Скопје), која ќе ве чини 199 ден.

Стандардна испорака

 • За сите нарачки до 3000 ден. имате можност да изберете стандардна испорака која ќе ве чини 118 ден.

Бесплатна достава

 • За сите нарачки над 3000 ден. автоматски ќе ви биде доделена можноста за бесплатна достава при вршење на нарачката.