-15%
ingco

Батериски завртувач 12V Li-Ion

3,978.00 ден 3,400.00 ден

  • Напон: 12 V
  • 2 брзини: 0 – 350 / 0 – 1500 rpm
  • LED сијалица за лесна работа
  • Поставување на јачина: 18 + 1
  • Самостезен футер: 10mm
  • Макс. моќност: 20 Nm
  • Траење на едно полнење: 1 час и 30 минути
  • 2 батерии
  • Торба за носење
  • 2 битови 50mm

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА 
*ГАРАНЦИЈАТА НЕ ВАЖИ НА ПОТРОШНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ*