-15%
ingco

Батериски ударен завртувач 18V (1/4 конектор)

7,020.00 ден 5,950.00 ден

  • Напон: 18 V
  • 1/4′ (6.35mm) конектор
  • Вртежи: 0 – 3000 IPM
  • Тежина: 1.8 kg
  • Макс. моќност: 120 Nm
  • 2 батерии
  • 1 полнач
  • Куфер за носење

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА 
*ГАРАНЦИЈАТА НЕ ВАЖИ НА ПОТРОШНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ*