-13%
ingco

Батериски ударен завртувач 12V

4,450.00 ден 3,850.00 ден

 • Напон:12V
 • Вртежи: 0-350 / 0-1350/мин
 • Удари: 0-5500 / 0-20000/мин
 • Моќност: 55NM
 • Футер : 10мм
 • Подесување на вртежи: 18+1+1
 • Брзини: 2 брзини
 • Батерија: 2 батерии 12v/1.5Ah
 • Полненње за 2 час
 • Лед индикатор за батерија
 • 1 бит и 2 бургии за бетон
 • Пакувана во пластичен куфер