-14%
ingco

Батериски ударен завртувач 12V (CDLI 1221)

2,500.00 ден 2,140.00 ден

⏰ BLACK FRIDAY ⏰!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
 • Напон:12V
 • Вртежи: 0-350 / 0-1350/мин
 • Моќност:25NM
 • Футер: 10мм
 • Подесување на вртежи: 15+1
 • Брзини: 2 брзини
 • Батерија: 1 батеија 12v/1.5Ah
 • Полненње за 2 час
 • Лед индикатор за батерија
 • 1 бит
 • Пакувана во кутија