-9%

Bandido Matte Hair Wax

220.00 ден 200.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Восок за коса

 

Одличен восок за креирање долготрајни стилови на вашата коса