-9%

Bandido Fiber Wax

275.00 ден 250.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Восок за коса

 

Одличен восок за креирање долготрајни стилови на вашата коса