-25%

Bandido after Shave Колонска 350ml

300.00 ден 225.00 ден

Зелена
Сина
Црвена
Избриши
⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Bandido колонска вода, која можете да ја користите како дезинфекција на рацете, со убав и пријатен мирис.

Зелена – Army
Сината – Waterfall
Црвема – Volcano

Шифра: N/A Категории: ,