-16%
ikea

ASKHOLMEN Стол на расклопување за надоворешна употреба

2,600.00 ден 2,190.00 ден

Не е на залиха

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
Карактеристики на производот
Материјал: багремово дрво
Боја:  кафенa

Димензии на производот:

Ширина: 36 cm
Длабочина: 49 cm
Висина: 87 cm
Седло, ширина: 36 cm
Седло, длабочина: 30 cm
Седло, висина: 46 cm

Шифра: 502.400.31 Категорија: