-15%
ikea

ASKHOLMEN Маса за надворешна употреба

3,050.00 ден 2,590.00 ден

Не е на залиха

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
Карактеристики на производот
Материјал: багремово дрво
Боја:  кафенa

Димензии на производот:

Должина: 70 cm
Ширина: 44 cm
Висина: 71 cm

Шифра: 803.210.21 Категорија: