-9%
ikea

ASARUM Тросед

19,190.00 ден 17,490.00 ден

Не е на залиха

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
Карактеристики на производот
Боја: сива
Материјал:  100% полиестер, метал, дрво,  полиуретанска пена 30 кг / м3

Димензии на производот:

Ширина: 193 см
Длабочина: 84 см
Висина: 73 см
Седиште, ширина: 193 см
Седиште, длабочина: 52 см
Седиште, висина: 41 см
Кревет, ширина: 132 см
Кревет, должина: 193 см>> Само по порачка
Шифра: 502.846.47 Категорија: