-15%
ingco

Апарат за заварување 160A

6,610.00 ден 5,600.00 ден

⏰ BLACK FRIDAY ⏰!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Моќност: 6.2 KVA
  • Напон: 220 – 240 V ~ 50/60 Hz
  • Излезна волтажа: 48V
  • Излезна струја: 55-160А
  • Капацитет на заварување електроди: Ø2-4
  • Тежина: 22.5 kg
  • Вклучена маска за заварување, челична четка со чекан и кабли

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА 
*ГАРАНЦИЈАТА НЕ ВАЖИ НА ПОТРОШНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ*