-24%

Апарат за пуканки

1,430.00 ден 1,090.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Комората за пуканки е направена од алуминиумска легура и површината е направена од долготрајна пластика која е отпорна на гребење.
  • Работи на едно копче – едноставно додадете ги пуканките во комората и ќе бидат готови за само неколку секунди.
  • Пуканките паѓаат директно во садот.
  • Ако го користите последователно, почекајте 10 до 12 минути пред повторна употреба.