-52%

Апарат за депилација – ПРО ВАХ

1,350.00 ден 650.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Депилацијата во вашиот дом никогаш не била полесна! Се што треба да направите е да го додадете восокот во садот за загревање, да почекате неколку минути да се растопи и може да започнете! Ефектот трае до еден месец и новите влакна се се потенки и поретки! Совршено за домашна, но и професионална употреба.
Апаратот за депилација е соодветен за отстранување на влакна од секој дел од телото. Компактен е и преносен, што значи дека лесно може да го понесете со себе. Направен е од долготраен материјал, моќен грејач и има копче за контрола на температурата.
Совршена алатка за отстранување на влакната од секој дел од телото, вклучувајќи раце, нозе, стомак, лице, бикини зона и пазуви. Со помош на копчето за прилагодување, можете да изберете точна температура според восокот што го користите.

Начин на употреба:

  1. Исчистете ја кожата каде што ќе вршите депилација. Не додавајте масла или лосиони.
  2. Додадете го восокот во садот. Приклучете го уредот во струја и прилагодете ја температурата.
  3. Откако ќе се растопи восокот, намалете ја температурата и нанесете слој восок на кожата во насока на растот на влакната.
  4. Оставете восокот да се разлади пред да го повлечете спротивно од насоката на растот на влакната.
  5. Откако ќе завршите, исклучете го уредот од струја и оставете да се разлади пред да го покриете со капакот.

ЗАБЕЛЕШКА:

  • Осигурајте се дека восокот не е премногу топол пред да го нанесете.
  • Не нанесувајте на оштетена или иритирана кожа.
  • Не го користете ако кожата реагира негативно на восок.
  • Не го користете 2 часа по туширање или сончање.