-40%

Апарат против инсекти

1,250.00 ден 750.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Ослободете се од инсектите и остантите штетници на безбеден начин.
  • Не користи хемикалии – штетниците се отстрануваат со помош на електромагнетна технологија.
  • Погодно против штетници како што се: инсекти, муви, глодари, комарци, молци, пајаци.
  • Ефикасно истерување на штетниците кое не е штетно за луѓето и вашите миленици во домот.
  • Не емитува звук,  ниту мирис – користи електормагнетна и ултразвучна технологија – едноставно нема да забележите дека работи!