-15%
ingco

Ампер клешта и детектор за кабел

3,275.00 ден 2,800.00 ден

⏰ BLACK FRIDAY ⏰!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • 6000 броења
  • AC струја: 60A/600A/1000A±(2.0% +6)
  • AC волтажа: 6mV/600mV/6V/60V/600V±(0.8% +3), 750V±(1% +4)
  • DC волтажа: 6mV/600mV/6V/60V/600V±(0.7% +3), 1000V±(0.8% +2)
  • Отпорност: 600Ω/6kΩ/60kΩ/600kΩ/6MΩ±(0.8% +3), 60MΩ±(1.2% +3)
  • Капацитивност: 10nF/100nF/1000nF/10µF/100µF/1000µF/10mF/100mF±(4% +5)
  • Фреквенција: 0 ~ 10 KHz ±(1.5% +5)
  • Меморирање на мерења
  • Дисплеј
  • Батерија (светло)