-68%
xiaomi

Amazfit Smart Scale

10,990.00 ден 3,490.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Amazfit Паметна Вага

 

  • Димензии 320 х 320 25мм
  • Нето маса 2.2кг
  • Резолуција:354 x 306 pixels
  • Bluetooth 5.0, Wi-Fi 2.4
  • компатибилна со Аndroid 5.0 или IOS 10.0 и погоре
Категорија: