-14%
ikea

ALEX Фиокар

7,350.00 ден 6,290.00 ден

Не е на залиха

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Карактеристики на производот:
Материјал: Иверица, пластика
Боја: бела

Димензии на прозиводот:

Ширина: 36 см
Длабочина: 58 см
Висина: 70 см

Шифра: 101.928.24 Категорија: