-21%
ikea

ALBERT Полица

1,890.00 ден 1,490.00 ден

Не е на залиха

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Карактеристики на производот:
> Материјал: сурово дрво
> Боја: светло кафеава
* може да се третира со масло, парафин или лак за поздрава површина

Димензии на производот:
> Ширина: 64 см
> Длабочина: 28 см
> Висина: 159 см
> Макс. оптоварување/рафт: 25 кг

Категорија: