-70%
as-seen-on-tv

Алатка за острење

1,650.00 ден 496.00 ден со ДДВ

Со оваа алатка сите сечила во вашиот дом ќе бидат наоштрени и спремни за акција.

  • Алатката е исклучително лесна за користење, благодарение на вградениот механизам за вакум може да ја фиксирате на било која рамна површина.
  • Едноставно поставување и повлекување на сечивото во острилката вашите ножеви ќе ги изострите за миг.
Достава

Стандардна испорака

  • За сите нарачки до 1000 ден. имате можност да изберете стандардна испорака која ќе ве чини 118 ден.

Бесплатна достава

  • За сите нарачки над 1000 ден. автоматски ќе ви биде доделена можноста за бесплатна достава при вршење на нарачката.