-45%

Аларм за врати и прозорци

260.00 ден 144.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Особини:

  • Гласен аларм – 90 dB.
  • Лесна инсталација – едноставно одлепете ја заштитната лента и залепете.
  • Погодно за врати и прозорци – поставете ги во вашите куќа, стан, канцеларии, хотелски соби, гаражи и слично!
  • Магнетскиот сензор детектира влез и го активира алармот.
  • Работи на 3 х LR44 батерии.