-10%
ingco

Аголна брусилка со куфер и 10 камења за метал

2,879.00 ден 2,590.00 ден

⏰ BLACK FRIDAY ⏰!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Напон: 220 – 240 V ~ 50 Hz
  • Моќност: 950W
  • Вртежи: 11000 rpm
  • Пречник: 115 mm
  • Вклучени рачка и клуч
  • Тежина: 2.5 kg

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА 
*ГАРАНЦИЈАТА НЕ ВАЖИ НА ПОТРОШНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ*