-4%
somafix

Аголна Брусилка 720W

1,620.00 ден 1,560.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Напон: 230~240V/50~60Hz

Моќност: 720W

Вртежи: 11000r/min

1 година гаранција

Категорија: